S.C. Business and Communication Research Center Srl
Tel: 07.42.58.42.76
Email: [email protected]
http://www.academiadeafaceri.ro
: www.academiadeafaceri.ro : Ilustratii : : .Doc cu diacritice :


Comunicat de presa

3.446 caractere


Iasi, 05 octombrie 2004


B.C.R.C lanseaza www.AcademiadeAfaceri.ro pentru a oferi cursuri online in domeniul afacerilor

Business and Communication Research Center a lansat astazi sistemul de e-learning AcademiadeAfaceri.ro pentru a facilita accesul utilizatorilor de internet la cursuri si programe de pregatire in domeniul afacerilor, stiintelor sociale, limbilor straine si tehnologiei informatiei.

AcademiadeAfaceri.ro este rezultatul activitatilor de cercetare si studiere a mediului si modelului pedagogic romanesc, a sistemelor si ofertelor de e-learning existente pe piata cat si a tehnicilor moderne de pedagogie online. Sistemul a fost conceput sa raspunda nevoilor de pregatire si dezvoltare profesionala a cursantilor care doresc sa invete intr-un mediu modern si interactiv, oferind cursuri sau cu taxe simbolice care sunt formate din continuturi de calitate bazate pe activitatea practica din diverse domenii si experienta proprie a specialistilor care le-au realizat.

Cristi Lucan, Marketing &PR Manager B.C.R.C. sustine ca "AcademiadeAfaceri.ro reprezinta rezultatul a peste 6 luni de cercetare si dezvoltare continua a unui sistem de e-learning adaptat mediului de afaceri romanesc care are ca scop oferirea de servicii de perfectionare continua si dezvoltare profesionala care se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa evolueze profesional, indiferent de resursele financiare de care dispun".

Sistemul de e-learning AcademiadeAfaceri.ro ofera cursuri cu programe moderne care pun accent pe informatia concreta si utila cursantului, un orar flexibil de invatare pe si-l stabileste fiecare cursant in parte, metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice si exemple concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor si asistentilor.

Procesul de invatare se realizeaza prin metode interactive, iar cursurile contin: suportul scris care include interventii tip-rezumat sau smart-point care puncteaza informatiile cu o importanta deosebita; seminariile online in care se discuta liber pe marginea unor subiect din lectie sau se realizeaza aplicatii practice; tema si testul grila final si aplicatiile de sondare a nivelului de cunostinte acumulate si a opiniilor privind activitatea in sistem.

"Important de subliniat este faptul ca la calcularea mediei de absolvire se iau in calcul activitatea de la seminariile online(20%) si nota obtinuta la tema finala (40%) pe langa nota obtinuta la testul grila(40%), punandu-se astfel un accent deosebit pe partea practica a cursului. Tot ca element de noutate amintim de posibilitatea de re-evaluare a cursantului, daca notele obtinute de acesta nu il multumesc, prin sustinerea inca o data a temei si testului final si capacitatea de adaptare continua a aplicatiei la cerintele si obiceiurile de invatare ale cursantilor" subliniaza in incheiere reprezentantul B.C.B.C.

Persoanele interesate sa isi dezvolte o cariera in domeniul afacerilor pot sa se inscrie la una din cele 300 de burse de studii Business.Europe'2005 in cadrul careia vor urma un program tip M.B.A.(Management and Business Administration) care contine cursuri de Marketing, Comunicare in afaceri, Management, Publicitate, Functionarea si administrarea societatilor comerciale si Managementul Resurselor Umane; singurele criterii de admitere fiind motivatia personala si obiectivele pe termen mediu ale cursantului.


***
Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice inteligente cat si de studii si analize enonomice si sociale. B.C.R.C. a fost infiintat anul acesta ca centru privat de cercetare care a dezvoltat la comanda pana in acest moment numeroase solutii de comunicare si sondare, respectiv analiza sintetica a macromediilor socio-economice.

Persoana de contact:
Cristi Lucan
Marketing &PR Manager
tel: 07.42.58.42.76
Email: [email protected]


Pentru informatii suplimentare, ilustratii sau propuneri de articole va rugam sa ne contactati folosind datele persoanei de contact.

Va rugam sa aveti amabilitatea sa ne transmiteti la adresa de email [email protected] in ce numar/data a publicatiei dvs. va apare stirea. Va multumim.