www.AcademiadeAfaceri.ro - Comunicat de Presa
Ref: CP321/03.04.2009
Nota: pentru difuzare imediata
Restrictii: difuzare libera
Persoana contact: Cristi Lucan - PR Manager


Comunicat de presa
- 3.969 caractere -


10.000 de romani demonstreaza ca sunt apreciate cursurile online profesioniste si in Romania

Daca in vest si in Statele Unite cursurile online sunt in topul preferintelor adultilor in ceea ce priveste perfectionarea, specializarea sau dezvoltarea profesionala, iar Uniunea Europeana aloca fonduri din ce in ce mai mari pentru proiecte destinate invatamantului online, in Romania inca mai exista reticente legate de cursurile online deoarece internetul este vazut mai mult ca un mijloc de divertisment si mai putin un mediu pentru dezvoltarea de afaceri sau educatie si perfectionare.

AcademiadeAfaceri.ro anunta astfel primul rezultat marcabil pe piata de cursuri online din Romania, in special in randul serviciilor profesioniste platite - cursantul cu numarul 10.000 - acest numar reprezentand numarul de cursanti care s-au inscris si au platit pentru servicii online de perfectionare profesionala.

Cursantul cu numarul 10.000 este doamna Oana Daniela Tudor din Braila, are 30 de ani si este reprezentantul tipic al pietei de cursuri online care este formata din 65% femei si 35% barbati, 24% au varsta intre 24-27 ani, 50% intre 28-40 ani si 10% intre 41-50 ani. Cursantul cu numarul 10.000 a primit ca premiu un curs premium la alegere si placut surprinsa dumneaei a ales sa participe la cursul de Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale.

Persoanele care au ales sa urmeze cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala online sunt in general in faza de crestere in cariera, au varsta intre 28 si 40 de ani si ocupa de regula functii de coordonare si conducere. Principalul motiv pentru care au ales sa studieze online este programul foarte flexibil care le permite sa acceseze cursurile la orice ora si in orice zi, fara sa fie necesara prezenta la o anumita ora si intr-un anumit loc, conferindu-le astfel mai mult timp pentru ei si familie in situatia in care programul lor normal de lucru nu mai este de mult timp de numai 8 ore pe zi. Avantajul major al cursurilor oferite este calitatea PREMIUM care se traduce prin informatii de cea mai inalta calitate si servicii de asistenta prompte si profesioniste, oarecum atipice pentru piata romaneasca care este dominata de mediumnitate.

"Atingerea acestui numar de cursanti reprezinta recunoasterea de care AcademiadeAfaceri.ro se bucura pe piata romaneasca de perfectionare si dezvoltare profesionala. Suntem motivati in continuare sa investim in mod constant in cresterea calitatii serviciilor oferite precum si in diversificarea ofertei de cursuri. Modelul nostru britanic de invatare pune accent pe o programa extrem de bine structurata si cu informatii practice, concrete, usor de parcurs si de asimilat, pe analize si simulari bazate pe cazuri reale care au rolul de a fixa cunostintele si de a face invatarea mai placuta, lasand la o parte teoria si limbajul de lemn care se regasesc in cursurile academice romanesti. Dorim sa le multumim celor 10.000 de cursanti romani care au investit timp, bani si efort pentru a-si impli propriile planuri in cariera" a afirmat Cristi Lucan, Marketing & PR Manager.

Cursantii care participa la cursurile online beneficiaza de alocarea unui timp mult mai redus pentru urmarea studiilor, flexibilitate sporita si cresterea rapida a nivelului de cunostinte si a portofoliului educational in vederea sporirii sanselor pentru gasirea unui loc de munca, angajare sau promovare. Cursantii apreciaza exact inovatia pe care o aduce pe piata cursurilor: centrul de asistenta performant care raspunde cu promptitudine nevoilor clientilor, programul flexibil stabilit chiar de cursanti, informatia concreta si discutiile libere din cadrul seminariilor, asistentii de curs deschisi catre comunicare si cu o vasta experienta in domeniu, aplicabilitatea informatiilor in viata reala, precum si programa de curs adaptata in mod continuu cerintelor si nevoilor cursantilor prin intermediul analizelor de specialitate si realizarea de sondaje in fiecare luna.


http://www.academiadeafaceri.ro/comunicate.html

SC Business and Communication Research Center Srl
Nr. Reg. Com: J22/1979/2004, Cod fiscal: 16775100
Tel: 021.589.7800, Fax: 0332.810.595
email: [email protected], [email protected]
Web: http://www.academiadeafaceri.ro

 
Copyright © 2003 - 2008, Business and Communication Research Center. Toate drepturile rezervate.