S.C. Business and Communication Research Center Srl
Tel: 07.42.58.42.76
Email: [email protected]
http://www.academiadeafaceri.ro
: www.academiadeafaceri.ro : Ilustratii : : .Doc cu diacritice :Comunicat de presa


2.499 caractere

Iasi, 23 noiembrie 2004


AcademiadeAfaceri.ro lanseaza un nou curs online pentru dezvoltarea succesului in viata personala si in cariera

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi un nou curs online in domeniul Stiintelor Sociale pentru a raspunde astfel cererilor foarte mari de metode de eficientizare a relatiilor interumane concretizate in metode practice de comunicare si relationare in viata personala si profesionala.

Cursul de Dezvoltarea Relatiilor Interumane isi propune sa invete online cursantii sa aiba succes in activitatile pe care le intreprind, oferindu-le metode practice si tehnici moderne de optimizare si eficientizare a modului in care acestia comunica si in special a modului in care se stabilesc si, cel mai important, se intretin relatiile interumane.

Cursul prezinta pe parcursul celor 6 capitole, care sunt asimilare unor lectii online, metode practice de fixare a obiectivelor in viata, de comunicare si relationare in grup sau cu persoanele dificile, de invingere a stress-ului din viata cotidiana si personala, de folosirea creativitatii in problemele personale si profesionale, de rezolvarea conflictelor si in final sunt propuse metode inovative de controlare a emotiilor si manifestarilor emotive (timiditate, complexe, ticuri) si de controlarea si eficientizarea timpului in activitatile pe care le intreprindem.

Cursul este elaborat de catre doi tineri psihologi specializati in oferirea de metode psihoterapeutice in vederea dezvoltarii relatiilor interumane si se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa aiba succes in actiunile pe care le intreprind si sa se dezvolte personal si profesional sau sa aiba succes in afaceri, dar care nu dispun de foarte mult timp liber si posibilitati financiare sporite si in plus doresc sa profite de facilitatile pe care le ofera un sistem de e-learning progresiv.

Ca element de noutate in domeniul e-learning-ului romanesc acest curs introduce conceptul de "experimental online development" care consta in experimentarea de metode practice prezentate la curs, beneficiind de asistenta online continua a unui specialist pentru asimilarea si intelegerea perfecta a metodelor propuse.

AcademiadeAfaceri.ro ofera cursuri online din domeniul afacerilor, stiintelor sociale, limbilor straine si tehnologiei informatiei cat si 150 burse de studii Business.Europe'2005 () pentru programul M.B.A. - Management and Business Administration, pentru a stimula dezvoltarea profesionala in vederea aderarii Romaniei in Uniunea Europeana.


***
Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice inteligente cat si de studii si analize enonomice si sociale. B.C.R.C. a fost infiintat anul acesta ca centru privat de cercetare care a dezvoltat la comanda pana in acest moment numeroase solutii de comunicare si sondare, respectiv analiza sintetica a macromediilor socio-economice.

Persoana de contact:
Cristi Lucan
Marketing & PR Manager
tel: 07.42.58.42.76 (centrala)
Email: [email protected]

Acest comunicat si imagini pentru ilustratii in presa scrisa se gasesc la adresa:
http://www.academiadeafaceri.ro/comunicate.html

Pentru informatii suplimentare, ilustratii sau propuneri de articole va rugam sa ne contactati folosind datele persoanei de contact.