S.C. Business and Communication Research Center Srl
Tel: 07.42.58.42.76 (call center)
Email: [email protected]
http://www.academiadeafaceri.ro
:www.academiadeafaceri.ro : Ilustratii : : .Doc cu diacritice :Comunicat de presa- 3.237 caractere


Bucuresti, 10 iunie 2005

AcademiadeAfaceri.ro lanseaza cursul online de Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi cursul online de Societati, Contracte si Operatiuni Comerciale pentru a raspunde necesitatilor de pregatire profesionala a persoanelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in domenii legate de afaceri, comert, vanzari, negocieri.

Cursul este sustinut de d-na judecator si mediator in comert international, Cristina Pigui si aduce in premiera in invatamantul online romanesc, simularile online de caz, prin intermediul carora cursantii pot sa urmareasca si sa participe interactiv la rezolvarea unor probleme practice intalnite in practica comerciala.

Cursul se adreseaza in primul rand absolventilor de facultate care sunt in cautarea unui job in domeniul afacerilor si care au nevoie sa isi formeze abilitati si sa dobandeasca cunostinte practice legate de: constituirea si functionarea societatilor comerciale; modul de incheiere a contractelor comerciale; negocierea clauzelor contractuale; modulde stabilire a relatiilor cu institutiile statului; cat si procedurile de solutionare a litigiilor comerciale si modul de utilizare a mijloacelor de plata uzuale. Pe langa absolventii de facultate, cursul se mai adreseaza si persoanelor care au atributii in domeniul marketing-ului, top-managementului, secretariat si contabilitate, dar si tuturor celor care lucreaza in domeniul afacerilor deoarece informatiile prezentate sunt absolut necesare celor care doresc o cariera de succes.

Cristi Lucan, Marketing & PR Manager Business and Communication Research Center afirma: "prin lansarea acestui nou curs online dorim sa oferim cursantilor nostri informatii detaliate si de actualitate despre activitatea unei firmei in contextul noilor schimbari economice si juridice care opereaza pe piata romaneasca."


Sistemul de e-learning AcademiadeAfaceri.ro ofera cursuri cu programe moderne care pun accent pe informatia concreta si utila cursantului, un orar flexibil de invatare pe si-l stabileste fiecare cursant in parte, metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice si exemple concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor si asistentilor.

Procesul de invatare se realizeaza prin metode moderne de predare online, iar cursurile contin: suportul scris care include interventii tip-rezumat sau smart-point care puncteaza informatiile cu o importanta deosebita; seminariile online in care se discuta liber pe marginea unor subiecte din lectie sau se realizeaza aplicatii practice; tema si testul grila final si aplicatiile de sondare a nivelului de cunostinte acumulate si a opiniilor privind activitatea in sistem.

***
Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice inteligente cat si de studii si analize enonomice si sociale. B.C.R.C. a fost infiintat in 2004 ca centru privat de cercetare si a dezvoltat pana in acest moment importante solutii de comunicare respectiv analiza sintetica a micromediilor socio-economice.

Persoana de contact:
Cristi Lucan
Marketing &PR Manager
tel: 07.200.55.338
Email: [email protected]

Acest comunicat si imagini pentru ilustratii in presa scrisa se gasesc la adresa:
http://www.academiadeafaceri.ro/comunicate.html

Pentru informatii suplimentare, ilustratii sau propuneri de articole va rugam sa ne contactati folosind datele persoanei de contact.