www.AcademiadeAfaceri.ro - Comunicat de Presa
Ref: CP318/14.03.2007
Nota: pentru difuzare imediata
Restrictii: difuzare libera
Persoana contact: Cristi Lucan - Marketing & PR Manager


Comunicat de presa

- 4.917 caractere -


AcademiadeAfaceri.ro lanseaza 3.700 de burse de studii online gratuite in domeniul afacerilor

AcademiadeAfaceri.ro a lansat astazi programul de burse de studii online gratuite European Business - Premium prin care ofera celor care doresc sa se perfectioneze sau sa se dezvolte profesional, peste 3.700 de burse de studii in domeniul administrarii afacerilor, comunicarii in afaceri, managementul afacerilor si englezei pentru afaceri, grupate sub forma a 4 noi burse de studii formate din cursuri practice disponibile pe site-ul www.academiadeafaceri.ro


Datorita succesului inregistrat de programele de burse de studii oferite in perioada 2004 - 2006, Business and Communication Research Center, a hotarat impreuna cu partenerii sai sa diversifice programele educationale introducand 2 noi burse de studii si marind numarul de locuri disponibile. Persoanele interesate sa isi dezvolte o cariera in domeniul afacerilor in Romania cat si in UE, dar si IMM-urile care doresc sa isi perfectioneze angajatii, pot sa se inscrie la una din cele 4 burse de studii in domeniul administratii afacerilor, managementului, comunicarii in afaceri si a limbii engleze pentru afaceri.

Bursa MBA Business Europe contine cursuri de Marketing, Management Strategic, Comunicare in Afaceri, Promovare, Societati, Contracte si Opeartiuni Comerciale si Managementul eficient al Resurselor Umane. Bursa BBC - European Business Communication contine cursuri de Comunicare in Afaceri, PR-Relatii Publice in Afaceri, Dezvoltare Personala-Dezvoltarea Relatiilor Interumane si Leadershiping-Comunicare Manageriala.

Bursa BBM - European Business Management contine cursuri de Management Strategic, Societati, Contract si Operatiuni Comerciale, Banking-Credite si Operatiunile bancare ale firmei si Managementul eficient al Resurselor Umane. Bursa EEB - English for European Business contine cursuri de Engleza pentru Afaceri, Gramatica Limba Engleza, Modulul Special English si Comunicare in Afaceri.

Ca element de noutate pentru anul 2007, AcademiadeAfaceri anunta trecerea de la statutul de sistem de e-learning la statutul de serviciu de e-learning, fapt marcat prin lansarea unui site si identitati vizuale noi, prin dezvoltarea aplicatiei pentru cursanti si prin introducerea unui sistem profesionist de management al relatiilor cu cursantii , in acest moment oferindu-se asistenta prin toate mijloacele de comunicare (telefon, fax, email, tichete de asistenta, mesagerie instantanee). Noul sistem de asistenta se bazeaza pe cultivarea unei relatii apropiate cu cursantii si are ca scop oferirea de metode flexibile si personalizate de invatare.

Cursantii beneficiaza de un orar flexibil de invatare pe care si-l stabilesc in mod independent in functie de timpul liber de care dispun; metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice, discutii libere, simulari de cazuri si analiza de exemple si modele concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor sau a asistentilor de curs. O atentie deosebita trebuie acordata inovatiilor introduse pe piata de e-learning romaneasca si anume: evaluarea continua la fiecare lectie bazata de aplicatii practice simulate, simulari online, spete online si proiecte practice cat si pe partea de continut online, suport de curs si anume: interventiile smart-point si rezumat final de curs. Foarte importanta este modalitatea de testare si calculare a mediei finale unde se pune accent pe partea practica a cursurilor, tema sau proiectul final avand o pondere de 33% din medie, aplicatiile practice 33% si 34% pentru testul grila final.

Foarte important este rolul social pe care il are acest serviciu de e-learning, oferind posibilitatea persoanelor cu resurse financiare limitate sa beneficieze de programe moderne de perfectionare si dezvoltare profesionala prin intermediul burselor de studii. In perioada 2004-2006, AcademiadeAfaceri.ro a oferit prin modalitati de finantare proprii peste 7.000 de burse de studii in domeniul afacerilor si comunicarii in limba engleza, iar anul acesta a lansat doua noi burse de studii dedicate comunicarii in afaceri si managementului si are in pregatire o noua bursa de studii in domeniul managementului IT.

Printre cursantii reprezentativi care au ales cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala din domeniul afacerilor oferite de AcademiadeAfaceri.ro se numara functionari din Ministerul Finantelor, consilieri din cadrul Ministerului Justitiei si Ministerului Sanatatii, prefecti, magistrati, directori si functionari ai companiilor bancare, persoane cu functii de conducere din cadrul societatilor comerciale private pana la simpli angajati, persoane aflate in cautare unui loc de munca sau studenti. Acest lucru demonstreaza rolul deosebit de important pe care l-a avut AcademiadeAfaceri.ro in domeniul educatiei pentru afaceri in 2006 si pe care si-l asuma si in 2007.

***
Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice moderne cat si de programe de training profesioniste. B.C.R.C. a fost infiintat in 2004 ca centru privat de cercetare si a dezvoltat pana in acest moment importante solutii de comunicare si e-learning.

http://www.academiadeafaceri.ro/comunicate.html

SC Business and Communication Research Center Srl
Nr. Reg. Com: J22/1979/2004, Cod fiscal: 16775100
Tel: 021.589.7800, Fax: 0332.810.595
email: [email protected], [email protected]
Web: http://www.academiadeafaceri.ro

 
Copyright © 2003 - 2007, Business and Communication Research Center. Toate drepturile rezervate.