succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitateTransilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

Prezentare Beneficii Cursuri Online Academia de Afaceri
Beneficiile la cursurile online oferite de AcademiadeAfaceri.ro

Iată care sunt avantajele si beneficiile dumneavoastra imediate:

1. Cursurile sunt practice şi conţin cunoştinţe concrete - cursurile sunt realizate de specialişti  în domeniu şi se bazează pe experienţă şi prezintă doar informaţia concretă, usor de asimilat şi utilizat  în practică. Acolo unde este cazul informaţiile sunt prezentate  într-o formă condensată, uşor de citit şi reţinut.


2. Acumularea cunoştinţelor se face prin aplicaţii practice - prin intermediul temelor practice de seminar şi a aplicaţiilor practice tip grilă cursanţii trebuie să aplice informaţiile de la cursuri la cazuri concrete, reale. La seminarii nu se repetă Activitatile la cursuri ci se aplică cunoştinţele la cazuri reale.


3. Programul de invăţare este foarte flexibil şi este stabilit de cursant - toţi cursanţii  îşi stabilesc singuri programul de invăţare, indiferent de zi sau de oră, atunci cand au timp liber. Important este să fie respectate datele limită care sunt calculate de obicei la 3-4 săptămani de la alocarea lecţiei, deci cursantul are 3-4 săptămani la dispoziţie să realizeze o tema sau să participe la un seminar. Testul final poate fi susţinut oricand in ultimele 3-4 săptămani, fără ca acest lucru să afecteze propriul program al cursantului care scapă astfel de termene fixe şi poate  învaţa după propriul ritm.


4. înscrierea la cursuri presupune o taxa modică de inscriere - cursurile sunt concepute pentru a fi accesibile tuturor celor care doresc să se dezvolte profesional, fără ca situaţia financiară să reprezinte un impediment pentru a participa la cursuri de perfecţionare de tip Premium (la un nivel superior).

5. Cursanţii nemulţumiti de media obţinută pot să  îşi mărească mediile - după afişarea situaţiilor finale la cursuri, cursanţii pot să ceară re-evaluarea pentru  încheierea situaţiei acolo unde este cazul sau pentru mărirea mediilor. Cursanţii foarte motivaţi pot astfel să finalizeze cursurile cu media 10.

 
   
   
  Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.