succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitateTransilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

 

AcademiadeAfaceri.ro Întrebări frecvente Academia de Afaceri1. Cum mă înscriu?

2. Condiţii pentru bursele de studii

3. Cum se învaţă?

4. Participarea la aplicatiile practice

5. Despre diploma

6. Ce trebuie să plătesc?


1. Cum mă înscriu la cursurile oferite de Academia de Afaceri?

Pentru cursurile individuale te poti înscrie completând cu atenţie formularul de înscriere din secţiunea Inscriere, bifând cursurile dorite şi, în câteva minute, vei primi pe email factura proformă pentru achitarea taxei de înscriere.

Pentru a te înscrie la o bursă de studii trebuie să completezi cu atenţie formularul aferent din pagina de prezentare a bursei, dupa care vei primi rezultatul de la Comisia de Admitere.


2. Condiţii pentru bursele de studii

Vârsta minimă pentru înscriere la bursele de studii este de 18 ani, iar contractul de e-learning va fi incheiat de unul din părinţi sau tutore - nu există limită maximă de vârstă. Nu contează ultima formă de invăţământ pe care ai absolvit-o sau esti pe cale s-o absolvi. Aceste date sunt pur statistice şi ne ajută pe noi la îmbunătăţirea ofertei educaţionale.


3. Cum se învaţă?

Durata medie a cursurilor este de aproximativ 12 săptămâni, 10 săptămâni pentru cursuri si 2 săptămâni pentru pregătirea testului final - programarea activităţilor diferă în funcţie de specificul fiecărui curs.

După achitarea taxei de înscriere este activat contul la cursuriant şi se expediază pe email user-ul şi parola cât şi invitaţia de a începe cursurile.

Săptămânal se alocă câte o lecţie nouă împreună cu activităţile la cursuri aferente: simulari de cazuri reale, studii de cazuri reale, seminarii, discuţii libere, aplicaţii practice, analize, spete, exerciţii etc. Cursanţii au la dispoziţie 3 săptămâni pentru a participa, IN ORICE ZI SI LA ORICE ORA, programul fiind foarte flexibil.

Examenul final este sub forma de test grila si se sustine tot din contul de cursant, oricand in ultimele 3 saptamani de curs.

In 10 zile de la finalizarea cursurilor se calculează şi se afisează mediile de absolvire.
Pot exista situaţii în care perioada de calculare a mediilor sa fie mai mare de 10 zile.


4. Cum pot sa cresc punctajul la aplicatiile practice?

Dacă nu esti mulţumit(ă) de rezultatele obţinute la aplicatiile practice puteti sa le sustineti si a doua oara. La fiecare aplicatie practice exista 2 incercari.5. Despre diploma

Dupa 30 de zile de la finalizarea cursurilor se emit diplomele de absolvire.

Apoi in termen de 10 zile se pregătesc şi se expediază prin curier rapid si livrarea se face pe baza de semnatura. Pot exista situaţii, foarte rare, în care activitatea de emitere a diplomelor se poate prelungi.

Cursantii au obligatia de a furniza o adresa completa si corecta la inscriere pentru expedierea diplomei, in cazul in care plicul este returnat (adresa incompleta, incorecta sau inexistenta, destinatarul nu este la adresa, etc) sau nu ajunge la destinar tot din aceleasi motive, acesta isi asuma intreaga responsabilitate. Pentru reexpediere se achita taxa de reexpediere.

Furnizorul emite diploma si o expediaza la adresa furnizata la inscriere o singura data.

In cazul in care cursantul nu primeste plicul cu diploma pe baza motivelor de mai sus si doreste re-expedierea, aceasta va fi realizata cu conditia sa fie transmisa si o copie scanata dupa buletin pentru a certifica adresa impreuna cu achitarea taxei de reexpediere.

Diploma expediata este in limba romana, iar cursantii pot solicita si o diploma suplimentara in limba engleza, achitand taxa pentru diploma suplimentara.


6. Ce trebuie să plătesc?

Cursurile de la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare sunt concepute să fie accesibile tuturor cursantilor, iar preturile sunt printre cele mai accesibile.

Pretul este cel precizat la fiecare curs in parte si include toate servciile necesare desfasurarii cursurilor, respectiv:
- suporturile de curs si materialele suplimentare;
- participarea la activitatile de curs;
- serviciile de asistenta din partea asistentilor de curs;
- serviciul de suport de la Centrul de Asistenta Academia de Afaceri;
- examinarea in vederea absolvirii
- diploma in limba romana.

Nu mai exista alte taxe sau costuri pentru desfasurarea cursurilor.


Taxa de expediere prin curier rapid a actelor de studii este 25 lei.

Pentru serviciile suplimentare, cum ar fi diplome in limba engleza sau alte limbi straine, suplimente de diploma, reexpediere diplome pierdute, adeverinte etc, acestea sunt incadrate ca servicii suplimentare dupa absolvire si puteti consulta Lista de Preturi Servicii Suplimentare Academia de Afaceri.PDF

In cazul Burselor de Studii AcademiadeAfaceri, unde veti urma mai multe cursuri veti plăti o singură taxă pentru toate cursurile care formeaza programul de studii.

Notă: Renunţarea la un curs nu atrage returnarea taxei de înscriere, in conditiile prezentate in termenii de utilizare. 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.