succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitateTransilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

 

Media Center Academia de Afaceri Pareri | Testimoniale absolventi


Puiu Alina Mariana | Dept. Resurse Umane
Foraj Marin - Constanţa


Cursurile mi s-au părut interesante şi am simţit o stare de curiozitate şi de nerăbdare, abia aşteptam să mă înscriu, să particip la cursuri. Seminariile şi aplicaţiile practice au fost excepţionale, de mare valoare - îţi pun în valoare absolut toată capacitatea de gândire şi creativitatea.

Deja am început cu recomandări şi chiar am reuşit să conving cunoştinţele să urmeze cursurile de la Academia de Afaceri. Mulţi au avut reţineri, dar le-am demonstrat că eu sunt "mai bogată" cu informaţiile acumulate pe perioada cursurilor.


Popescu Sorin | Sef Secţie Producţie Matriţe
Electroaparataj SA, Bucureşti

Cursurile de la Academia de Afaceri au fost primele participări online, am fost încântat şi totul a fost foarte ergonomic încât a mers chiar simplu. Cursurile au fost complexe şi au solicitat mult creativitatea, în plus au fost practice şi utile în lumea reală.

Pot spune că aceste cursuri s-au ridicat la nivelul aşteptărilor mele, chiar vreau să mă înscriu în continuare la un curs de engleză pentru afaceri. Vă mulţumesc pentru oportunitate şi vă rog să transmiteţi mulţumirile mele tuturor asistenţilor la cursuri.


Mariana Cucu | Expert-formator
Centrul Reg. de Formare Continuă pentru Administratia Publică Locală, Iaşi

Am fost placut impresionată să descopar noi abordari, informatii si detalii importante. M-am inscris la Curs Management Strategic - după ce am parcurs tema, am exclamat "Chiar imi place cursul ăsta! O să mă ajute mult!".

Cea mai buna dovadă ca m-am implicat in rezolvarea aplicatiilor practice si a seminariilor, e faptul ca am obtinut media 10.

Seminariile mi-au insuflat ideea seriozitătii, a implicării cu care este abordat acest curs de către asistenti dar si de către colegi.


prof. Renata Dornescu | Metodist
Inspectoratului Scolar Judeţean, Iaşi

In mod cu totul surprinzător senzaţia a fost cea din copilărie, când deschideam manualele noi, la început de an scolar. Primele seminarii mi-au dat posibilitatea să realizez cât de uşor te poţi concentra pe subiectele date spre rezolvare în liniştea camerei de lucru, doar tu, gândurile tale şi calculatorul.

Cursurile de la Academia de Afaceri au îmbinat utilul cu plăcutul, fiind un exemplu de cum ar trebui să fie nişte cursuri pentru ca cineva, care nu are tangenţă cu multe din noţiunile predate, să poată într-adevăr spune căînvăţat ceva.


Bucur Cristescu Stela | Documentation Officer - Key A/C
Nestle Fonterra LTD - New Zealand, Ialomiţa

Accesarea cursurilor a fost un moment de relaxare şi bucurie, încercând să transpun cunoştinţele acumulate până în prezent în exemple clare. Intorcându-mă îţară, pentru un an, după o perioada destul de lungă în străinătate, am considerat că este benefic carierei mele "un strop de perfecţionare".

Intâmplător am găsit aceste cursuri şi am decis să le urmez, acum sunt foarte mândră de alegerea făcută. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru că existaţi.


ing. Banches Florin | Sef Controlul Calităţii Producţiei
SC Omya Calcita SRL, Hunedoara

O programare amănunţită a cursurilor pe intervale de timp corelată cu seminarii ce invocau participarea la forumuri de discuţii permiţând feedback-ul profesorului au insuflat caracterul serios al cursului, antrenând participarea activă a cursantului.

Cursurile au avut un conţinut succint, având exemple pentru fiecare problematică studiată. Cursul de Engleza pentru Afaceri este uşor şi rapid datorită traducerii fiecărei expresii utilizate imprimându-se un caracter de "flash".


Trufin Mariana | Contabil, Departamentul Resurse Umane
SC Util-Services SRL, Iaşi

Am avut deplină încredere în aceste cursuri oferite de sistemul AcademiadeAfaceri.ro deoarece mi-au fost recomandate de alţi prieteni. Am participat cu încredere la seminarii şi teste, cu convingerea că voi acumula cunoştinţele de care avem atâta nevoie în zilele noastre, şi fără de care nu putem face faţă.

Recomand tuturor să îşi aleagă cursurile de care au nevoie şi să păşească cu dreptul pentru a acumula noi cunoştinţe.


Gheorghiţă Dinu | Director Executiv
Velvet Medical - Dental Clinics, Bucureşti

Am urmat Bursa de Studii MBA la Academia de Afaceri şi am fost bucuros să învăţ multe lucruri noi şi să descopăr noi modalităţi de lucru. Timpul nu-mi permitea deplasarea dintr-un loc în altul, însă Business and Communication Research Center a pus la dispoziţia celor interesaţi platforma potrivită, adaptată stilului de învăţământ al acestui mileniu, pentru cursantul inteligent.


Mihaela Pantazi | Traducător
Petrom Service, Bucureşti

Academia de Afaceri | Pareri: Am accesat prima oară cursurile cu emoţie şi nerăbdare. Nu ştiam la ce să mă aştept şi nici dacă ceea ce voi descoperi se va ridica la nivelul aşteptărilor mele. Acum consider că aceste cursuri au fost o investiţie financiară, emoţională şi intelectuală profitabilă.

Modalitatea de lucru a fost excelentă iar conţinutul cursurilor a fost interesant şi accesibil, din acest punct de vedere, aşteptările mele au fost îndeplinite 100%. Aplicaţiile au fost la înălţimea aşteptărilor, mereu interesante şi stimulative.


Popa Antonia | PR & Communication Manager
Studioul de Arte Scenice, Bucureşti


Aceste cursuri online sunt o soluţie perfectă ptr. cei dornici să studieze neavând timp să se deplaseze într-o anumită locaţie. Platforma a fost întotdeauna bună, nu au fost probleme cu încărcarea postărilor, iar feed-backul profesorilor a fost rapid.

Comunicarea prin email şi mesagerie a fost la superlativ, am primit răspuns în aceeasi zi. Aş descrie Academia Britanica de Afaceri si Comunicare astfel: profesionalism, atitudine, promptitudine.


Dragostin Luminiţa | Inspector de Specialitate Biroul Calitate
DGASPC Buzău

Cand am citit primele cursuri mi-am adus aminte de anii de facultate şi am avut iarăşi emotii . Ulterior, prin modul cum au fost structurate cursurile şi prin accesibilitatea informaţiei am descoperit că poţînvăţa de plăcere şi chiar te ajută ceea ce înveţi.

Mi-au fost de mare ajutor cunostintele de la curs Managementul Resurselor Umane, am reuşit să înteleg mai bine acest domeniu si procedurile de resurse umane.


Georgeta Ciobanu | Profesor
Universitatea "Politehnica" din Timişoara


Dacă la majoritatea cursurilor (din ţară şi străinătate) comunicarea cu cursanţii se incheie odata cu absolvirea cursului, la Academia de Afaceri comunicarea a continuat online, după toate regulile promovării şi publicităţii.

Astfel, s-a consolidat pentru mine imaginea creată prin cursurile pe care le-am urmat anul trecut,cu o notă evidentă de seriozitate şi profesionalism. Nu puţine ori am avut ocazia să şi aplic cunoştinţele predate la cursul de Comunicare in Afaceri.


Mădălina Budileanu | Profesor Matematică
Colegiul "Nicolae Titulescu" Medgidia


Au fost de remarcat forma cursurilor, designul atractiv şi sublinierea ideilor care trebuie reţinute. Comunicarea în afaceri, managementul strategic sunt aplicabile în orice domeniu, nu doar în cel al afacerilor. Pot spune că pe mine m-au ajutat şi ca profesor.

Conţinutul cursurilor a fost accesibil, cu infomaţii clare şi utile, structurat astfel încât să prezinte interes şi o citire plăcută, scrise aerisit şi totusi compact, cu sublinierea ideilor principale şi a afirmaţiilor importante.


George Miclos | Student
Facultatea de Stinţe Economice, Oradea


A fost ceva complet nou pentru mine, nu mai încercasem sa ma inscriu la cursuri online până acum. Simularile de cazuri mi s-au părut la fel de interesante pentru că puteam să citesc răspunsurile celorlalţşi astfel aveam impresia că sunt la şcoală în cadrul unei ore normale în care se discută un anumit subiect.

Conţinutul cursurilor de la Academia de Afaceri mi s-a părut accesibil, a fost peste asteptările mele iniţiale, a fost o surpriză plăcută. Vă mulţumesc pe acestă cale pentru oportunitatea de a participa la această experienţă, vă urez mult succes în continuare!


Florentina Ban | Manager
RONED IZVORU IMPORT EXPORT SRL, Argeş


Pe măsură ce intram mai bine în tematica cursurilor, pe măsură ce începeam să mă documentez pentru teme, interesul meu creştea şi am constatat că-mi este ridicată în faţă o stachetă şi m-am hotărat să trec peste ea! Nivelul cursurilor s-a dovedit a fi unul ridicat.

Atat de puternic am fost impresionată de calitatea cursurilor, încât m-am înscris la seria urmatoare, la cursul de Dezvoltare Personala şi la cel de Engleză pentru Afaceri! Academia de Afaceri s-a dovedit a fi o ”SANSA PENTRU VIITOR”.


Dan Potroviţă | Executive Manager
Tekno Point, Oradea


Este a doua oară când mă înscriu la cursuri la Academia de Afaceri deoarece chiar am reuşit să "valorific" aceste cursuri în munca mea. Este de apreciat operativitatea sistemului şi de asemenea trebuie să mulţumesc şi pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă.

Conţinutul cursurilor mi se pare nu doar util, chiar am observat în anumite cazuri că este o sinteză, o bază pe care orice absolvent la cursuri poate construi mai departe, poate să îşi valorifice timpul şi munca.


Mihaela Sekine | Studentă
Tokio, Japonia


Când eram la facultate, chiar d-na rector venită de la o prezentare internaţională, vorbea despre acest sistem, ea nu era de acord, dar eu am fost încântată când am accesat cursurile, era de fapt ceea ce visam eu acum vreo 2 ani.

Exista o vorbă: "totul ca la carte", iar la Academia de Afaceri totul a fost complet, cu o organizare foarte bine pusă la punct si o curricula actuala, până nici cuvintele nu sunt suficiente să exprim ceea ce simt. Este o adevarată şcoală şi se apreciază creativitatea, implicarea şi modul de participare la cursuri.


Mihaela Frumuşanu | Operator PC
Servicii&Loiality SRL, Bucureşti


La început am avut emoţii, pentru ca nu am mai urmat niciodată cursuri online. Mi s-a părut un pic ciudat să stau seara acasă şi să învăţ sau să susţin teste. M-am simţit ca în primele zile de scoalăşi curioasă de cum se vor desfăsura cursurile, simularile de cazuri reale şi chiar aplicaţiile practice.

A fost o provocare tare plăcută şi chiar mi-a făcut plăcere această modalitate de a-mi perfecţiona cunostintele. Imi pare rău că nu am ştiut mai devreme de faptul că existaţi. Vă mulţumesc pentru tot!


Teofil Liubimirescu | Sales Representative
Austral Trade, Timişoara


In primul rând am fost foarte bucuros să pot accesa aceste cursuri online. Chiar căutam asa ceva, în SUA e ceva normal să poţi face cursuri online şi am fost bucuros să descopăr că e posibil şîn Romania.

Cursurile de la Academia de Afaceri sunt foarte utile, au informaţii de care eu chiar aveam nevoie şi sunt foarte bucuros că am putut fi unul dintre cursanţi.


Dorina Vişan | Inspector Resurse Umane
Dalkia Termo Prahova, Ploieşti


Am fost foarte plăcut impresionată de modul de desfăşurare al cursurilor online, de seriozitatea echipei de la Academia de Afaceri. Conţinutul cursurilor este foarte complex, am avut posibilitatea să mă perfecţionez, să acumulez informaţii benefice carierei mele.

Academia de Afaceri se poate descrie ca o echipa de profesionisti, care tratează cursanţii cu multă seriozitate şi pe aceasta cale vă rog să le transmiteţi tuturor asistenţilor la cursuri mulţumirile mele.


Ipate Marius | Consilier Juridic
Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bacău


Consider că aceste cursuri online de la Academia de Afaceri au fost antrenante şi eu personal am avut multe de învăţat atât la cursurile de publicitate, marketing, iar la societăţi comerciale am avut de învăţat mult despre cambia, bilete la ordin, cecuri. Aplicaţiile au fost sarea şi piperul acestor cursuri.

Marea mea surpriză a fost nota obţinută la Curs Advertising - Publicitate si Promovare, întrucât niciodată nu mai avusesem de-a face cu aceste subiect, nota obţinută mi-a demostrat ca mă pot implica şi într-o astfel de activitate.


Alexandra Fesci | Studentă
Bucureşti


De la început, cursurile de la Academia de Afaceri şi simularile de cazuri reale le-am simtit accesibile pentru cineva care nu avea nici o pregătire legată de comunicarea şi mediul de business. Le-am parcurs cu plăcere şi mi-am format deja o preferinţă, o înclinaţie pentru o ramură pe care vreau s-o aprofundez.

Având acces la opiniile altor persoane care vin cu o pregătire în domenii adiacente se formează astfel un adevărat workshop. La sfârşit sunt foarte mulţumită pentru ca am ales Academia de Afaceri - am avut numai de câştigat şi aştept cu interes şi alte cursuri.


Mihaela Liliana Candea, Inginer Productie Carduri
SUPERCARD, Bucureşti


Când am accesat prima dată suportul la cursuri am avut emoţii, nu ştiam cum se desfăvoară cursurile on-line. Cursurile pe care le-am urmat laAcademia Britanica de Afaceri si Comunicare au fost foarte interesante, instructive, am aflat foarte multe lucruri noi pe care nu le-aş fi găsit în altă parte într-un timp atât de scurt.

Aş descrie Academia de Afaceri astfel: profesionalism, seriozitate, calitate. Recomand tuturor să urmeze cursurile de la Academia de Afaceri, este un mod simplu şi rapid de a învăta lucruri noi şi de a căpăta mai multă încredere şi experienţă.


Olariu Oana | Studentă, Facultatea de Matematică, secţia Matematică pură
Universitatea "AL. I. Cuza", Iaşi

Academia de Afaceri Pareri: Cursurile pe care le-am urmat la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare au fost foarte bine construite şi mi-a plăcut că trebuia să te mai şi documentezi , cred că e stilul de învăţământ care mi se potriveşte. Cursuri foarte bine structurate şi chiar sunt mulţumită de conţinuturi, de prezentare.

Totul e foarte bine conceput, conţinuturile sunt accesibile, chiar plăcute şi au depăşit aşteptările mele şi cred că la ora actuală sunteţi cei mai bine organizaţi.


 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.