succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitate


Transilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

 

AcademiadeAfaceri.ro Resurse presă
Resurse presă

Resursele pentru realizarea de documentări în domeniul e-learningului pot fi puse momentan la dispoziţia presei doar printr-o cerere expresă adresată Dept. de Marketing & Relaţii Publice.

Pentru cereri de informaţii suplimentare, propuneri de colaborări, articole, ştiri vă rugăm să ne contactaţi.
Relaţia cu jurnaliştii, presa - extras termeni utilizare

3.2.1 Prin folosirea în continuare a termenului de jurnalişti ne vom referi la toti jurnaliştii (sub toate formele existente) din presa scrisă, radio, televiziune şi internet.

3.2.2 Jurnaliştii au obligaţia de a contacta firma pentru a cere informaţii exacte şi actuale şi nu au dreptul să folosească conţinuturi şi informaţii de pe site (pagina web, texte, fotografii, prezentări) în publicaţiile în care vor publica materialele, fără acordul expres al Furnizorului. Excepţie fac comunicatele de presă şi informaţiile din secţiunea "Resurse Presă" la care accesul este liber.

3.2.3 Furnizorul îşi rezervă dreptul de a colabora doar cu acele publicaţii pe care le agrează şi care se bucură de un bun renume şi sunt recunoscute pentru profesionalism.

3.2.4 Termenul de furnizare al informaţiilor cerute de reprezentanţii presei este în general de minim 3 ore şi maxim 5 zile lucrătoare, excepţie fac cererile de informaţii care necesită studii aprofundate în prealabil.Neculina Necula - Expert Consultant - ING Asigurări de Viaţă, Bucureşti

Cursurile pe care tocmai le-am încheiat m-au ajutat, în primul rând să-mi identific abilităţile, punctele tari şi punctele slabe, dacă ar fi să incep acum o afacere proprie as şti care este direcţia potrivită.

Mai multe testimoniale... 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.