succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri ...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitate


Transilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...AcademiadeAfaceri.ro

Cursuri online

  Cursuri Online - Suport de curs

Cursuri online oferite de Academia Britanică de Afaceri si Comunicare se adresează persoanelor fară cunoştinte sau cu cunoştinte medii într-un anumit domeniu. Scopul acestor cursuri este acumularea de cunoştinte teoretice şi practice şi realizarea de aplicaţii practice în vederea dezvoltarii abilitaţilor de lucru pe baza de suporturi si activitati de curs premium, de calitate superioara.

Structura suport cursuri online:
- cuprins (se puncteză conţinutul lecţiei)
- conţinutul propriu-zis
- intervenţii tip rezumat (cu titlul Reţineţi) în care se punctează informaţiile foarte
importante.
- intervenţiile tip smart-point(tot cu titlul Reţineţi) care prezintă aspecte practice şi
informaţii cu directă aplicare în practică
- exemple, în care se explică anumite noţiuni prin intermediul unor exemple simple
- scheme, pentru explicarea unor procese, structuri
- grafice, pentru ilustrarea evolutiei unor variabile
- tabele, pentru o structurare mai eficientă a informaţiilor


in fiecare saptamana se aloca cate o lectie noua si seminarul eferent, lectiile anterioare sunt disponibile pentru cursantiLa cursuri interactivatea este asigurata prin intermediul seminariilor unde cursantul este notat, primeşte răspunsuri sau intrebări suplimentare de la asistentul la cursuri sau de la colegi.

Accesul la cursuri este nelimitat in perioada de desfasurare, iar cursantul le poate accesa în orice zi a săptamanii şi la orice ora. De asemenea, se permite accesarea lectiilor anterioare în cazul în care nu a fost posibilă prezentarea la cursuri în saptamâna alocarii lecţiei.
  Activitati - Cursuri Online


Seminarul online constă în discuţii libere pe marginea unui subiect din lecţie şi rezolvarea unor teme practice.

Seminariile cu rezolvarea de teme practice permit postarea unui singur răspuns, iar seminariile tip discuţii libere permit un număr nelimitat de intervenţii.

Intervenţiile la cursuri pot fi notate de catre asistent si notele apar în Catalog (accesibil din meniul Administrare).
imagine cursuri online
Accesarea seminariilor obligatorii (notate) se face până la data limită afişată (de obicei 3-4 saptamani din momentul alocării). Seminariile care nu sunt obligatorii pot fi accesate oricând până la finalizarea cursului.


Asistenţii sau profesorii au dreptul de a şterge parţial sau total fără notificare anumite intervenţii pe care le consideră inadecvate.

La sfârşitul cursurilor vor apare in Catalog suma punctajelor obţinute la seminarii impreună cu punctajele de tema si testul final.

Punctajul obţinut la seminarii are o pondere de 20-40% din media de absolvire.


  Suport si Consiliere


Pe toata durata activitatilor de la cursuri puteţi cere ajutorul asistentului sau profesorului pentru a vă explica in detaliu unele noţiuni, pentru a rezolva tema finală şi pentru pregatirea testului final.

Asistenţii pot fi contactaţi la cursuri oricând prin intermediul aplicatiei speciale de dialog cursant - asistent.

Pentru probleme tehnico-administrative puteţi contacta oricând Centrul de Asistenţă (vezi meniul Contact) iar noi vom răspunde cu promptitudine.

De asemenea la unele cursuri sunt organizate seminarii deschise în care asistenţii la cursuri oferă consiliere cursanţilor în probleme personale din domeniu.


  Proiecte, tema finala


La finalul fiecarui curs, în cadrul ultimelor 2 lecţii, este enunţată tema finală a cărei notă are o pondere de 20-50% din media de absolvire. Pe lângă enunţul propriu-zis se pot găsi şi exemple ca model.

Tema finală va fi trimisă individual asistentului prin email. Tema finală va putea fi trimisă oricând în perioada cuprinsă între alocare şi data limită afişată.

Tema finală constă în realizarea unei lucrări (referat, studiu, proiect) simple de maxim o pagina A4. Nota obţinută la tema finală va fi afişată în Catalog imediat după ce a fost notată.


  Testul final

testul online contine 20 intrebari grila, pe ecran apare un ceas care va arata cat timp mai aveti din cele 60 de minute acordateTestarea online constă în completarea unui test grilă cu 20 de intrebări care au fiecare 3 sau 4 variante unice de răspuns.

Subliniem că la fiecare întrebare există doar un singur răspuns corect.

Timpul maxim de sustinere a testului este de o oră.


Neculina Necula - Expert Consultant - ING Asigurări de Viaţă, Bucureşti

Cursurile pe care tocmai le-am încheiat m-au ajutat, în primul rând să-mi identific abilităţile, punctele tari şi punctele slabe, dacă ar fi să incep acum o afacere proprie as şti care este direcţia potrivită.

Mai multe testimoniale...


 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.