succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitate


Transilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...

 

AcademiadeAfaceri.ro Cum se învaţă


1. Programe si cursuri moderne

Nimanui nu-i place sa petreaca zeci sau sute de ore la un curs si sa citeasca sute de pagini de teorie prezentată într-un mod greoi, abstract si apoi la final sa realizeze ca nici 10% nu va putea folosi direct in viata reala.

Din acest motiv va propunem o metoda de invatare mult mai eficienta, simpla si cu rezultate concrete.


Lucrul pe care cursantii il apreciaza cel mai mult la Academia Britanica de Afaceri şi Comunicare este faptul ca suporturile de curs sunt foarte bine structurate, sunt concise, la obiect si au o orientare solida spre practica.

Limbajul utilizat este usor de inteles si sunt prezentate exemple practice pentru ca dumneavoastra să puteti învăţa mai usor şi mai repede si doar ce va foloseste cu adevarat.

Partea cea mai importanta o reprezinta simularile de cazuri reale si aplicatiile practice prin care cursantii invata sa puna in practica cunostintele de la curs. Efectiv cursantii sunt pusi intr-un anumit rol, li se prezinta o anumita situatie dintr-o companie si pe baza cunostintelor de la curs vor scrie cum vor rezolva ei acea situatie.2. Cum se învaţă la Academia de Afaceri

Cursurile se desfasoara 100% ONLINE din contul dvs. personal de cursant de unde veti participa la activitatile de curs. Cursantii sunt din toata tara.

In fiecare zi de Luni se aloca cate o lectie noua impreuna cu activitatile practice de curs - se lucreaza doar cu studii si simulari de cazuri reale din companiile din Romania si se invata practic cum se face in realitate.

Din momentul alocarii activitatilor de curs aveti la dispozitie 3 saptamani sa postati rezolvarile IN ORICE ZI SI LA ORICE ORA, deci beneficiati de un program foarte flexibil.


NU ESTE NEVOIE SA FITI ONLINE LA O ANUMITA ORA ca in cazul altor cursuri care utilizeaza live video.

Suporturile de curs sunt in format text si sunt concise, bine structurate, la obiect si usor de parcurs.Important: la fiecare sfarsit de saptamana asistentii de curs va evalueaza rezolvarile si va ofera feedback punctual - daca va fi nevoie sa realizati modificari sau mentiuni veti primi indicatii punctuale.

ORICAND aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare aveti la dispozitie sectiunea "Intreaba Asistentul de Curs" din cadrul cursului.

Asistentii de curs va stau la dispozitie pe toata durata cursului.

Suporturile de curs sunt in format scris, fiind foarte concise, la obiect si usor de parcurs.

Fiind cursuri interactive veti putea vedea si rezolvarile colegilor de curs si veti putea cu ei.


De asemenea, la Centrul de Asistenta veti avea un ASISTENT PERSONAL, diferit de asistentii de curs, care va fi persoana dumneavoastra de contact si oricand aveti intrebari o puteti contacta atat prin email cat si telefonic.

De asemenea, cursurile sunt interactive, veti putea consulta rezolvarile colegilor de curs si veti putea comunica cu ei.


Foarte important: Suporturile de curs sunt concise, la obiect, foarte bine structurate si usor de parcurs.

Toate suporturile de curs si materialele oferite le puteti salva pe calculator sau le puteti printa daca va este mai usor sa le urmariti pe hartie.

Examenul final sau testul final este sub forma de test grila si poate fi sustinut oricand in ultimele 3 saptamani de curs.

Dacă, din diverse motive, nu ati obţinut o medie de absolvire multumitoare puteti solicita re-evaluarea pentru marirea mediei. Puteti solicita re-evaluarea de maxim 3 ori. Re-evaluarea presupune achitarea taxei de re-evaluare.3. Cine se poate înscrie la Academia de Afaceri

1. Pentru a te putea înscrie la cursuri este foarte important să dispuneti de cunostinte medii de utilizare a internet-ului şi de cunoştinţe minime de utilizare MS Word.

2. Nu exista criterii de înscriere sau de admitere bazate pe studiile anterioare sau pe nivelul studiilor anterioare.

3. La cursurile de limba engleză este necesară cunoaşterea minimală a limbii engleze.

4. La cursurile de afaceri vârsta minimă este 18 ani, nu există limita maximă de vârstă. La celelalte cursuri nu există vârsta minimă pentru înscriere. Pentru copiii minori, părinţii vor semna contractul de studii.


4. Ce se plăteşte. Servicii Cursuri Academia de Afaceri

Cursurile Academiei Britanice de Afaceri şi Comunicare sunt concepute să fie accesibile tuturor si pretul cursurilor este precizat la fiecare curs în parte.

La curs primiti:
- suporturile de curs si materialele suplimentare;
- participarea la activitatile de curs;
- serviciile de asistenta din partea asistentilor de curs;
- serviciul de suport de la Centrul de Asistenta Academia de Afaceri;
- examinarea in vederea absolvirii;
- diploma in limba romana.

Nu mai exista alte taxe sau costuri pentru desfasurarea cursurilor.

Pentru serviciile suplimentare, cum ar fi diplome in limba engleza sau alte limbi straine, suplimente de diploma, reexpediere diplome pierdute, adeverinte etc, acestea sunt incadrate ca servicii suplimentare in afara cursului si puteti consulta Lista de Preturi Servicii Suplimentare Academia de Afaceri.PDF

In cazul Burselor de Studii AcademiadeAfaceri, unde veti urma mai multe cursuri veti plati o singura taxa pentru toate cursurile care formeaza programul de studii.

Garantat 100%: Daca nu sunteti multumit de calitatea cursului la sfarsit va primiti banii inapoi.

Garantia opereaza cu privire la calitatea serviciilor si gradul de multumire al cursantului, renunţarea la un curs prin nefrecventarea lor sau neimplicarea cursantului nu atrage returnarea taxei de înscriere. Consultati conditiile prezentate in termenii de utilizare.


Neculina Necula - Expert Consultant - ING Asigurări de Viaţă, Bucureşti

Cursurile pe care tocmai le-am încheiat m-au ajutat, în primul rând să-mi identific abilităţile, punctele tari şi punctele slabe, dacă ar fi să incep acum o afacere proprie as şti care este direcţia potrivită.

Mai multe testimoniale... 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.