succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri ...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitateTransilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor din cursuri”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...


AcademiadeAfaceri.ro Oferta Completa Cursuri OnlineCursuri Marketing - isi propun familiarizarea cursantilor cu termenii şi tehnicile uzuale din domeniul marketingului pentru a înţelege în detaliu activitatea şi procesele de marketing din cadrul unei firme. De asemenea cursul urmăreste să furnizeze informaţiile de bază despre analizarea pieţei, concurenţei, modul de creare a produselor, strategiile de preţuri şi distribuţie cât şi despre campania de promovare şi, în final, realizarea planului de marketing.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Cursurile îsi propun să prezinte stilurile şi tehnicile de conducere existente în organizaţiile româneşti precum şi metode de optimizare a acestora. Un interes deosebit este acordat luării deciziilor, negocierilor şi managementului activităţii firmei. Cursul se adresează atât aspiranţilor la funcţia de manager, indiferent de domeniu, cât şi persoanelor care îsi doresc să se dezvolte profesional.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Cursul prezintă în detaliu formele de promovare existente şi pune accent pe realizarea planului de promovare şi a campaniei publicitare. De asemenea, sunt oferite informaţii despre modul în care sunt stabilite obiectivele campaniei, desfăşurarea campaniei de promovare şi metodele de analiză a rezultatelor. La sfârşitul cursului absolvenţii vor şti să conceapă şi să realizeze o campanie de promovare, indiferent de domeniul de activitate.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs

Cursul se adresează tuturor celor care intră în contact cu o bancă, fie că sunt persoane fizice, fie că reprezintă o firmă. Cursanţii vor învăţa ce este un cont bancar, de cate tipuri sunt conturile bancare şi la ce servesc, ce este un depozit şi care sunt procedurile de deschidere, utilizare şînchidere a conturilor. Ulterior sunt prezentate mijloacele moderne de plată, fiind explicat modul de funcţionare şi utilizare, pentru ca mai apoi să fie prezentate pe larg creditele, de câte tipuri sunt acestea, care sunt condiţiile de contractare, ce trebuie să ştie o persoană fizică sau o firmă când doreşte să contracteze un credit, cu alte cuvinte să înţeleagă cum gândeşte o bancă când îi analizează cererea de creditare.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Vom invata intr-un timp scurt tehnici si metode pe care le-ati crezut greoaie si dificil de aplicat precum Matricea Riscurilor pentru a afla ce evenimente nedorite se pot intampla in firma si cat de des. Vom invata practic cum sa transformam toate riscurile din firma in oportunitati de crestere a firmei, care sunt riscurile financiare ale afacerii cat si cele legate de productivitatea firmei (riscurile operationale) si cum sa lucram cu ele.

Pret: 520 lei
(REDUCERE 20% de la 650 lei)

detalii curs


Cursul prezintă metode moderne de selecţie a personalului, metode de susţinere a interviului de către angajator, metode de testare a abilitatilor şi aptitudinilor unui candidat, elementele componente ale contractului de muncă, modul de administrare a personalului şi organigramei instituţiei, modul de calculare şi realizare a salariilor precum şi raporturile de muncă şi relaţiile pe care le are angajatorul cu instituţiile statului. Cursul se adresează atât angajatorilor (viitori asistenti sau manageri resurse umane) cât şi angajaţilor.

Pret: 532 lei (REDUCERE 25% de la 710 lei)


detalii curs

CURS CONTRACTE COMERCIALE. OPERATIUNI COMERCIALE

Cursul prezintă formele sub care sunt organizaţi agenţii economici, modul de elaborare a contractului constitutiv, obiectul de activitate şi etapele constituirii persoanei juridice. In a doua parte a cursului sunt descrise pe larg modalităţile de încheire a contractelor comerciale cât şi modele de contracte uzuale şi contracte speciale. In final sunt prezentate relaţiile societăţilor comerciale cu instituţiile statului. Aceste cursuri conţin numeroase modele de contracte, modele de acte constitutive şi Codul Clasificării Activităţilor din Economia Naţională. Mai multe detalii despre cursuri în programă.

Pret: 420 lei (REDUCERE 25% de la 560 lei)


detalii cursCursantii vor invata practic despre tot ce inseamna sau defineste UE, ce inseamna piata comuna europeana si libera circulatie a marfurilor, persoanelor, serviciilor, fortei de munca, capitalurilor cat si care sunt politicile europene pentru protectia mediului, a consumatorilor sau politice financiare si vor putea consulta numeroasele resurse suplimentare puse la dispozitie. In ultima parte a cursului este acordata o atentie deosebita concuretei, concentrarilor economice, practicilor nonconcurentiale si de acordare a ajutorului de stat. In concluzie acest curs este obligatoriu pentru toti cetatenii statelor membre si cu precadere celor care doresc sa acceseze finantari europene sau lucreaza in domeniul managementului de proiecte europene.

Pret: 420 lei (REDUCERE 25% de la 560 lei)


detalii curs

Cursurile îsi propun familiarizarea cu termenii şi tehnicile uzuale de comunicare în afaceri. De asemenea, cursul urmăreşte să furnizeze informaţiile valoroase despre eficientizarea comunicării în afaceri, cum să creăm profilul şi să interacţionam cu interlocutorul nostru folosind analiza scrisului, tonului şi ritmului vorbirii, cum să realizăm documentele uzuale folosite în afaceri dar şi cum să inţelegem şi să folosim în avantajul nostru limbajul trupului, spaţiului, vestimentaţiei, timpului, tăcerii, culorilor şi multe altele. In concluzie, cursul este indispensabil oricui doreste să comunice eficient, chiar indiferent de mediul profesional în care se află.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii cursCursul propune înţelegerea conceptului de imagine şi a importanţei sale pentru companii, cunoaşterea activităţilor principale de PR, a elementelor de bază pentru realizarea unei strategii de relaţii publice; aflarea şi aprofundarea detaliilor despre materialele importante în cadrul activităţii de relaţii publice precum şi noţiuni despre specialistul în relaţii publice şi gestionarea crizelor.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


CURS COPYWRITING SI COMUNICARE PERSUASIVA

Vom invata intr-un timp scurt tehnici si metode pe care le-ati crezut greoaie si dificil de aplicat precum principiul reciprocitatii in persuasiune, legea falsei limitari, metoda angajamentului gradual cand dorim ca oamenii sa faca ceva pentru noi, metoda consensului atunci cand dorim ca oamenii sa fie de accord cu ideile noastre sau metoda apropierii pentru a genera incredere in idei, relatii sau oferte de vanzare.

De asemenea, vom invata practic cum sa realizam si sa utilizam in viata reala advertoriale, CV-uri care sa atraga atentia angajatorilor, prezentari in public, comunicate de presa, texte publicitare sau articole si lucrari stiintifice precum lucrarile de licenta, dizertatie ori doctorat.

Pret: 520 lei
(REDUCERE 25% de la 700 lei)

detalii curs


Cursurile îsi propun să înveţe cursanţii să aibă succes în activităţile pe care le întreprind, oferindu-le metode şi tehnici moderne de optimizare şi eficientizare a comunicării şi modului de stabilire şi mai ales de întreţinere a relaţiilor interumane. Este un curs necesar tuturor celor care doresc să aibă succes în viată şi, mai mult, doresc să îşîmbunătătească viata. Sunt oferite metode şi tehnici de relaxare, de realizare a obiectivelor, de planificare a timpului, de controlare a emoţiilor, de îmbunătăţire a comunicării verbale cu cei din jur.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs

Cursul este deosebit de complex, prezentând pe larg care sunt abilităţile unui manager, modul în care el trebuie să se dezvolte, ce trebuie să facă în anumite situaţii şi cum trebuie să interacţioneze cu angajaţii pentru ca, în final, să devină un manager de rang superior, un leader. In prima parte a cursului se pune accent pe calităţile leaderului, sunt prezentate abilităţile pe care trebuie să le dezvolte şi apoi cum să rezolve cu succes situaţii dificile apărute în firmă. In partea a doua a cursului se pune accent pe comunicarea organizaţională, cum sunt înţelese relaţiile de putere şi subordonare, cum poate fi influenţat comportamentul angajaţilor şi apoi cum se lucrează cu diferite grupuri din firma. La final cursanţii vor avea la dispoziţie toate informaţiile pentru a putea deveni un manager de succes.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Cursurile de Jurnalism si Comunicare Media se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc sa invete intr-un timp relativ scurt bazele jurnalismului, ce atributii are un jurnalist si ce inseamna aceasta profesie. Vom afla mai intai ce reprezinta sursele in jurnalism, ce este responsabilitatea profesionala, de cate feluri este jurnalismul iar apoi vom studia in detaliu stirea, interviul, reportajul, ancheta, editorialul cat si jurnalismul de opinie. In final vom insista pe jurnalismul radio, de televiziune si cel mai important pe jurnalismul online care are cel mai mare potential de dezvoltare. Va propunem un curs complex, cu extrem de multe exemple practice, realizat intr-o maniera foarte accesibila care are ca scop formarea abilitatilor necesare oricarui viitor jurnalist de succes.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs

Cursul familiarizeaza cursanţii cu noţiunile de gramatică ale limbii engleze şi să ofere suportul pentru dezvoltarea de fraze corecte gramatical. Cursanţii la nivel de începător sunt adusi la final direct la nivel avansat. O foarte mare importanţă este acordată modului de formare şi folosire a timpurilor verbale dar şi a gradelor de comparaţie ale adjectivelor. Prin intermediul aplicaţiilor practice şi al exerciţiilor, cursanţii vor avea abilitatea sa construiască singuri propoziţii şi fraze corecte gramatical. Cursul se adresează persoanelor care au cel puţin cunoştinţe minime de vocabular de limbă engleză.

Pret: 420 lei (REDUCERE 25% de la 560 lei)


detalii curs


Este foarte important sa invatam sa ne prezentam in limba engleza, sa punem intrebari, sa putem face conversatie, sa stim sa discutam despre mijloacele de transport, alimente, restaurant, casa, munca, vreme, natura, timp liber, sanatate sau vacante. Cum limba engleza are caracter international in orice tara ne-am duce trebuie sa stim engleza la nivel de conversatie.

Acest curs ofera o baza lexicala consistenta, cu explicatii gramaticale valoroase si activitati de curs practice si accesibile, prezentate astfel incat sa invatati cu usurinta sa construiti intrebari si fraze uzuale in aceasta limba, fiind un ghid util pentru conversatiile de zi cu zi si chiar in calatorii sau la locul de munca.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs

Cursurile îsi propun să ofere cursanţilor o baza reală pentru vocabularul specific mediului de afaceri cât şi modele de comunicare, dialoguri în limba engleză pentru activitatea de afaceri. Veţînvăta care sunt termenii specifici la întalniri, şedinţe, conferinţe, negocieri, cum să purtaţi o conversaţie telefonică, să fixaţi o întâlnire, să prezentaţi un produs sau serviciu etc. Vocabularul prezentat conţine noţiuni legate de bani şi tranzacţii bancare, comerţ, finanţe, marketing, publicitate, resurse umane.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Cursurile de Spaniola Conversationala se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc sa invete intr-un timp relativ scurt bazele limbii spaniole pentru a putea face fata situatiilor de zi cu zi atunci cand se vor duce in vacanta in Spania sau intr-o tara vorbitoare de limba spaniola sau chiar atunci cand vor decide sa isi caute un loc munca in spatiul european alegand Spania, cursul avand si o sectiune dedicata in acest sens. Invatarea limbii spaniole se face in mod progresiv, bazat pe foarte multe modele de dialog, expresii, vocabular si exercitii supravegheate de asistentul de curs. Partea de pronuntare este asigurata prin suportul audio pus la dispozitia cursantilor, fiind astfel un curs complet si extrem de valoros.

Pret: 520 lei (REDUCERE 25% de la 700 lei)


detalii curs


Cursurile îsi propun să familiarizeze cursanţii cu termenii şi tehnologiile folosite pe internet, construirea paginilor web, metodele de comunicare prin intermediul culorilor, imaginilor şi formelor, cu realizarea şi folosirea de formulare şi aplicaţii interactive. Se pune accent pe partea avansată de webdesign: java script, xml, obiecte. In final sunt prezentate informaţii importante despre gazduirea site-urilor, caracteristicile tehnice necesare, publicarea şi modalităţile de promovare a site-urilor. Toate aceste noţiuni sunt explicate într-o manieră simplă şi atrăgătoare prin intermediul exemplelor practice.

Pret: 520 lei
(REDUCERE 25% de la 700 lei)

detalii curs

 
 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.