succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitateTransilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...Curs Copywriting si Comunicare Persuasiva - Premium
Rating curs:   Authorship Associate: Adina Baya
Calitate curs: Premium   Data începere cursuri:25 Septembrie 2020
Taxa de înscriere:320 lei   Durată cursuri: 10 lecţii / 12 săptămâni
      

Curs Copywriting si Comunicare Persuasiva - inscrierea la acest curs este o decizie plina de avantaje, indiferent de domeniul din care proveniti deoarece veti beneficia de metode de comunicare persuasiva concrete si verificate de catre un specialist cu experienta in domeniu care le utilizeaza in practica.

Chiar daca poate parea dificil sau complicat sa scrii un text persuasive, stilul de prezentare este direct si concret, intr-un limbaj accesibil si axat doar pe practica si cu foarte, foarte multe exemple si studii de cazuri reale incat totul devine mult mai usor de inteles si aplicat.

Vom invata intr-un timp scurt tehnici si metode pe care le-ati crezut greoaie si dificil de aplicat precum principiul reciprocitatii in persuasiune, legea falsei limitari, metoda angajamentului gradual cand dorim ca oamenii sa faca ceva pentru noi, metoda consensului atunci cand dorim ca oamenii sa fie de accord cu ideile noastre sau metoda apropierii pentru a genera incredere in idei, relatii sau oferte de vanzare. Si mai multe metode practice puteti afla consultand programa detaliata de la modulul 2.

De asemenea, vom invata practic cum sa realizam si sa utilizam in viata reala advertoriale, CV-uri care sa atraga atentia angajatorilor, prezentari in public, comunicate de presa, texte publicitare sau articole si lucrari stiintifice precum lucrarile de licenta, dizertatie ori doctorat.

Vom lucra impreuna doar cu exemple si situatii concrete si veti primi feed-back constant si rapid iar sistemul de lucru este unu la unu, dumneavoastra cursantul impreuna cu trainerul sau mentorul dumneavoastra. Cursul de Copywriting implica un program de studiu flexibil iar costurile sunt printre cele mai accesibile.


Acest curs este de o importanta capitala daca lucrati in PR, Marketing Online, Jurnalism sau Vanzari ori in orice domeniu care impune scrierea de mesaje care trebuie sa vanda sau sa convinga - doar scriind texte care aplica princiipiile persuasiunii putem crea impact si iesi castigatori in orice ne-am propus.


Ca sa va convingeti va recomandam sa consultati programa detaliata a cursului unde veti descoperi deja care sunt tehnicile aplicate in persuasiune si apoi, veti putea invata sa le aplicati si dumneavoastra.

Adresabilitate: Cursul de Copywriting se adreseaza atat incepatorilor cat si persoanelor cu cunostinte la nivel mediu care doresc sa ajunga la un nivel avansat.
Programa:
1. Cum putem intelege si construi mesaje persuasive
2. Cum sa redactam cu usurinta texte persuasive
3. Cum sa ne ordonam strategic ideile intr-un mesaj persuasiv
pentru a avea impact
4. Cum sa utilizam limbajul pentru a crea impact in textele
persuasive
5. Cum sa ne gestionam eficient limbajul atunci cand dorim sa cream impact
6. Cum scriem texte cu impact din domeniul afacerilor
7. Cum scriem textele de promovare personala - CV-ul, scrisoarea de intentie si de motivatie
8. Cum scriem textele pentru mass-media
9. Ce creaza concret impact in textele publicitare
10. Ce este important sa urmarim atunci cand realizam texte pentru mediul academic
Taxa curs: 320 lei (REDUCERE 20% de la 400 lei)
Resurse Curs:

Resurse video cu reclame pentru studii de caz
Schema Planul de Argumentare
Model Comunicat de presa


platile sunt preluate de PayTrust prin site-ul www.e-facturi.ro si sunt procesate de Centrul de Procesare ROMCARD


 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.