succes la cursuri!Cum mă înscriu ...

Cum particip la cursuri...

Prezentare
Prezentare serviciu

 

 

Analiză comparativă
Oportunităţi
Avantaje şi beneficii
Cum se învaţă
Programe moderne
Cum se învaţă
Cine se înscrie
Ce se plăteşte
Activităţi la cursuri
Cursuri online
Seminar online
Consiliere cursuri
Proiecte online
Testare online
Media Center
Apariţii în presă
Comunicate de presă
Resurse presă
Statistici activitate
Testimoniale
Ofertă publicitate


Transilvania Expres, nr. 3835, Braşov

Activitatile la cursuri sunt bazate pe practică, sunt mult mai uşor de parcurs şi asimilat şi au ata-şate aplicaţii practice, analize şi simulări de caz, speţe, documentări online şi discuţii libere, care au un rol important in fixarea cunoştinţelor”, a menţionat Cristi Lucan, Director Educaţional, AcademiadeAfaceri.roCiteşte în continuare...AcademiadeAfaceri.ro Regulamentul de Inscriere la Cursuri Online
1. Conditii generale de inscriere la cursuri

Conditiile tehnice:
- cunostinte de operare calculator;
- cunostinte de operare internet si procesoare de text;
- detinerea unei adrese de email personala pentru notificari privind activitatea.

Varsta minima si maxima pentru inscriere:
- pentru bursa MBA varsta minima este de 21 ani, se poate face exceptie acceptandu-se ca varsta minima 18 ani, cu incredintarea reprezentantului legal;
- pentru bursa BBC (comunicare) varsta minima este de 18 ani;
- pentru bursa BBM (management) varsta minima este de 21 ani.
- pentru bursa EAF (engleza) varsta minima este de 18 ani, iar contractul va fi semnat de reprezentantul legal.

Nu exista stipulata o varsta maxima pentru inscriere.

Taxa de inscriere:
se va achita o singura data pentru tot cursul, NU pentru fiecare lectie / modul in parte. Emiterea diplomei este inclusa in taxa de inscriere.

Activitatile la cursuri: se aloca saptamanal la fiecare curs, impreuna cu aplicatiile practice, seminariile si simularile sau studiile de caz. Cursantii pot salva Activitatile la cursuri sau le pot printa pentru invatare sau consultari ulterioare.

Drepturi de autor: Activitatile la cursuri sunt protejate prin legea privind protectia drepturilor de autor si nu pot fi utilizate decat pentru cursurile sustinute de AcademiadeAfaceri.ro, nu pot fi copiate si transmise unei terte persoane si nu pot fi utilizate ca suport pentru realizarea de lucrari personale.2. Conditii pentru bursa English for European Business

La inscriere sunt necesare cunostinte minime de limba engleza si un vocabular minimal.

Este obligatorie utilizarea unui dictionar personal in format scris sau electronic pentru realizarea temelor de seminar si a aplicatiilor practice.

Optional: cursantii care doresc sa beneficieze de suportul lingvistic in format audio la cursurile de limba engleza trebuie sa posede un calculator cu placa de sunet si boxe sau casti pentru ascultare.3. Participarea la cursuri

Saptamanal se aloca cate o lectie noua iar cursantii vor dedica cel putin 2-3 ore pentru fiecare lectie, in functie de capacitatea de invatare a fiecaruia.

Participarea la seminariile obligatorii este notata si trebuie realizata pana la data limita afisata, de obicei 4 saptamani din momentul alocarii.

Aplicatiile practice pot fi accesate timp de 4-6 saptamani din momentul alocarii. Dupa data limita aplicatiile practice nu mai pot fi accesate sau re-alocate.

Daca in timpul unei aplicatii practice sunt probleme cu conexiunea de internet, cursantul are obligatia de a contacta Centrul de Asistenta Academia de Afaceri (vezi sectiunea Contract) pentru a cere re-alocarea aplicatiei.


Regulament aprobat de Comisia Administrativa Academia Britanica de Afaceri si Comunicare.


Neculina Necula - Expert Consultant - ING Asigurări de Viaţă, Bucureşti

Cursurile pe care tocmai le-am încheiat m-au ajutat, în primul rând să-mi identific abilităţile, punctele tari şi punctele slabe, dacă ar fi să incep acum o afacere proprie as şti care este direcţia potrivită.

Mai multe testimoniale... 
   
Acasa | Cursuri | Diplome | Burse | FAQ | Noutati | Contact | Termeni de utilizare

Copyright © Business and Communication Research Center
Toate drepturile rezervate.